Lieve kleine Yfke kon niet wachten om haar papa en mama te zien en vond het met 33 weken al tijd om geboren te worden. De eerste keer dat ik even binnen liep lag ze nog in de couveuse, maar op het moment dat we de ziekenhuisreportage gingen maken lag ze al in een gewoon bedje. Nog zo klein, maar wat deed ze het toch al goed.

   

We hadden de reportage zo gepland dat ik foto’s kon maken van haar badje. Ze vond het heerlijk om in het warme water te dobberen, lekker veilig in de handen van mama.

   

Na het badje nog even lekker knuffelen met mama. Wat is Yfke toch een mooi meisje.

En daarna is het tijd voor een flesje. 

Yfke ging heel goed vooruit en mocht al snel na deze reportage naar huis.

Deze foto’s heb ik ook ingestuurd naar Stichting Early Birds en op basis hiervan (en een aantal andere foto’s) ben ik door de eerste selectieronde gekomen en mag ik een proefreportage voor de Stichting Early Birds gaan maken. Ik heb het gehaakte Early Birdje om mee te nemen inmiddels al ontvangen en dat ligt al te wachten op mijn eerste oproep.

Heb jij interesse in een fresh 48, ziekenhuisreportage of newbornshoot? Klik dan hier voor meer informatie over de fotoshoots: https://www.capturedbykarin.nl/fotoshoots/, om mijn portfolio van newbornshoots te bekijken https://www.capturedbykarin.nl/portfolio-newborn/, en voor meer informatie over de prijzen: https://www.capturedbykarin.nl/prijzen/.

Je kunt ook altijd contact met me opnemen voor meer informatie, om even te brainstormen over de mogelijkheden of een newbornshoot te reserveren. Je kunt al vroeg tijdens je zwangerschap een newbornshoot reserveren. Dan houd ik ruimte in mijn agenda rondom je uitgerekende datum. Zodra je kindje geboren is hebben we even contact om een datum te plannen.

Jullie zijn welkom in onze thuisstudio in Maasbracht, maar ik kom ook graag naar jullie toe. Vaak is dit het fijnste voor een newbornshoot, lekker in je eigen omgeving en je hoeft de deur niet uit. Ik reis door heel Limburg, maar ga ook de grens over naar Belgie, Duitsland of Brabant.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Captured by Karin
Average rating:  
 0 reviews