We maken allemaal heel veel foto’s van onze kinderen. Tegenwoordig maken we de meeste foto’s met onze smartphone, zelfs als fotograaf doe ik dat. Het is ook ideaal om even snel een foto te maken en het moment vast te leggen voor later. Toch is het ook leuk om regelmatig een echte fotoshoot te doen, om een mijlpaal vast te leggen, als mooi cadeau voor opa en oma

of zomaar.

Begin van deze zomer heb ik de playful heart workshop gevolgd. Dit is een geweldige methode om mooie foto’s van kinderen en gezinnen te maken.  

 

Fotoshoots van gezinnen maken we meestal buiten. Daar hebben we meer ruimte en kinderen kunnen lekker zichzelf zijn. Bij een gezinsshoot wil ik graag spontane momentjes en interactie vastleggen. Voor een gezinsshoot stuur ik jullie een digitale vragenlijst om jullie wat beter te leren kennen en me goed te kunnen voorbereiden op de shoot. 

 

Ik wil graag dat jullie de fotoshoot ervaren als een leuk gezinsuitje. Een gezellig middag samen met als bonus een aantal mooie foto’s als herinnering. 

Met mijn gezin

Ik maak ook altijd graag een aantal foto’s van het hele gezin, van mama met de kinderen en van papa met de kinderen. En ook van papa en mama samen. Ik raad iedereen aan om dit ook echt te doen, voor de kinderen is het heel waardevol om later ook deze foto’s te hebben. Als ouders maken we toch de meeste foto’s van de kinderen. In veel gezinnen maakt een ouder de meeste foto’s en deze staat er zelf bijna nooit op. In ons gezin ben ik dat. Ik blijf lekker veilig achter de camera en maak de foto’s van onze meiden en van de meiden met papa. Toch ben ik heel blij dat ik laatst uit mijn comfortzone ben gekropen en zelf voor de camera ben gaan staan.

Met mijn jongste dochter Maud

Met mijn oudste dochter Fleur

Milestone pakket

In het eerste levensjaar van je kleintje kom je heel veel mijlpalen tegen, en daarmee heel veel fotomomenten. Kijk hier voor meer informatie over het milestone pakket. Wil je 1 milestone vastleggen? Dan kun je deze boeken als familyshoot.

 Na de shoot

Na afloop van de shoot maak ik een selectie van de mooiste foto’s. Deze stuur ik jullie door als contactblad en hiervan kun je je favoriete foto’s kiezen. De foto’s die jullie gekozen hebben bewerk ik zorgvuldig na.

Pronkboekje met 6 foto’s

Bij het basic pakket mag je 6 foto’s uit de galerij kiezen. Deze krijg je digitaal en in een pronkboekje. Bij het classic pakket mag je 10 foto’s uitkiezen, deze krijg je digitaal en in een pronkboekje. Bij het luxe pakket mag je 15 foto’s uitkiezen die je digitaal krijgt en in een mini album. Bij het superdeluxe pakket mag je 25 foto’s uit de galerij kiezen, deze foto’s krijg je digitaal en in een mini album. Daarnaast krijg je bij het superdeluxe pakket een mooie bewaarhoes voor het mini album.

Mini album

Een pronkboekje is een vouwboekje van 10×10 cm met 6 of 10 foto’s. Het mini album is een mooi album van 15×15 cm met max. 8 spreads. Het album is handgebonden met pvc tussenbladen van 0,5 mm en is layflat.  Je kunt kiezen voor een linnen omslag, een foto omslag of een combinatie van linnen met een foto.

Prijzen

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. De foto’s die gebruikt worden voor het pronkboekje / album krijg je ook digitaal toegestuurd.

Basic
€180
 • Fotoshoot
 • 6 digitale foto’s (keuze uit galerij)
 • Pronkboekje (10×10 cm) met de gekozen foto’s
Classic
€235
 • Fotoshoot
 • 10 digitale foto’s (keuze uit galerij)
 • Pronkboekje (10×10 cm) met de gekozen foto’s
Luxe
€285
 • Fotoshoot
 • 15 digitale foto’s (keuze uit galerij)
 • Mini album (15×15 cm) met de gekozen foto’s
Superdeluxe
€380
 • Fotoshoot
 • 25 digitale foto’s (keuze uit galerij)
 • Mini album (15×15 cm) met de gekozen foto’s
 • Luxe bewaarhoes voor het mini album