Categorie: Geen categorie

Familyshoot Sanne en Siem

Op een hele warme dag in juni had ik afgesproken met dit leuke gezinnetje voor een fotoshoot. We hadden net na het middagdutje van de jongste afgesproken en gingen samen op pad. We hadden afgesproken bij de Venlose heide, een plekje waar zij graag komen. Daar hebben we samen een rondje gewandeld, op zoek naar mooie (schaduw)plekjes. Tijdens de shoot spatte het plezier en de liefde voor elkaar ervanaf.

 

 

 

 

Wat een knappe koppies zijn het toch!

  

 

 

 

Gezinsshoots doe ik het liefste buiten. Dit werkt voor de kinderen het fijnste. Buiten heb je genoeg mogelijkheden om allerlei spelletjes te doen. De meeste foto’s maak ik vlak voor of na een spelletje. Maar sommige spelletjes zorgen ook al tijdens het spel voor hele mooie foto’s. Ook in het najaar en de winter ga ik lekker naar buiten voor de fotoshoots. Thermo-ondergoed aan, een mooi en lekker warm vest of omslagdoek voor de foto’s en tussendoor de jas weer even aan en dan gaat dat prima. En als het weer echt tegenzit, dan verzetten we de shoot. Vaak plan ik al meteen een ‘slecht-weer alternatief’.

Meer informatie over de familyshoots vind je hier. Op dit moment zijn familyshoots niet mogelijk in verband met de maatregelen rondom het coronavirus. Ik hoop dat het na 18 oktober weer mogelijk is voor gezinnen. Foto’s met opa en oma erbij of met 2 gezinnen moeten we helaas nog wat langer uitstellen. Maar we volgen de maatregelen nauwlettend en zodra het weer mag, kunnen we ook weer uitgebreide familyshoots inplannen

Lifestyle newbornshoot van Hugo

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik bij Hugo op bezoek mocht voor een lifestyle newbornshoot. Het was een heerlijke shoot. Hugo woonde in een prachtig appartement dat papa en mama zelf helemaal hadden opgeknapt. Het was wel even slepen met alle spullen, want er werd flink gewerkt aan de parkeerplaats bij het gebouw. Maar wat een toplocatie en een uitstraling. Het was gewoon genieten om daar foto’s te maken.

Hugo vond het vooral heerlijk om bij papa of mama op schoot te zijn en lekker te knuffelen. Dan zit je met een lifestyle shoot helemaal goed. We maken vooral foto’s van jullie samen, lekker knuffelen in jullie eigen vertrouwde omgeving. We leggen de situatie vast zoals deze is en jullie huis en interieur vormen de achtergrond van de foto’s. Een lifestyle newbornshoot duurt ongeveer 1,5 uur. 

 

 

 

 

    

© 2021 Captured by Karin

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑