Je kunt kiezen uit verschillende fotoshoots. 

Zwangerschapsshoot

Je zwangerschap is een bijzondere periode. Dit maak je maar één of een paar keer in je leven mee. Mooi om de herinneringen hieraan vast te leggen.

Fresh 48 / Lifestyle newbornshoot

Bij een lifestyle newbornshoot maken we natuurlijke, ongedwongen foto’s in jullie huis. Een fresh 48 vindt plaats in de eerste dagen na de geboorte, eventueel in het ziekenhuis.

Newbornshoot

Bij een newbornshoot  maken we een gevarieerde fotoreportage. Je kunt kiezen of je de foto’s in onze thuisstudio in Maasbracht wilt doen, of bij jullie thuis. In onze thuisstudio heb je keuze uit alle achtergronddoeken, wraps en props. Kom ik bij jullie thuis, dan neem in een selectie mee. 

Family / kidsshoot

De family / kiddsshoot kan op verschillende manieren ingevuld worden. We hebben ongeveer een uur de tijd, dus we kunnen lekker variëren. Wil je mijlpalen van het eerste jaar van je kindje vastleggen, dan kan dat ook met een family / kidsshoot

Cakesmash

Als je kindje zijn eerstje verjaardag viert, sluit je de bijzondere babyperiode af. Met een cakesmash doe je dit in stijl. Liever geen cake? Je kunt ook kiezen voor een paint smash, spaghetti smash of een andere smash.

Algemeen 

Bij alle fotoshoots maak ik een selectie van de mooiste foto’s en deze zet ik in een galerij. Een galerie bestaat uit 15-20 foto’s. Deze krijg je als contactblad via de mail toegestuurd of je kunt langskomen om de foto’s op groot formaat te bekijken. Uit de galerie kun je je favoriete foto’s uitkiezen. De foto’s die je selecteert bewerk ik zorgvuldig na. Ik bewerk alle foto’s met de hand na. Nadat je de selecte hebt doorgegeven duurt het ongeveer 3-4 weken voordat ik de foto’s bewerkt heb. De levertijd van producten is afhankelijk van de leverancier.

Houdt rekening met reiskosten als we de fotoshoot op een locatie buiten Maasbracht doen. Zie de prijzen pagina voor de prijzen van de verschillende fotoshoots en de mogelijkheden en prijzen van wanddecoratie