Wat is een kinderfeestje toch leuk! Bepakt en bezakt kwam ik aan in Echt. We zijn eerst de fotolijstjes gaan versieren. Ik had thuis al een aantal voorbeeldjes gemaakt ter inspiratie. De meiden waren creatief en al snel druk bezig met plakken en verven.

Nadat alle lijstjes geverfd waren, zijn we buiten foto’s gaan maken. Eerst een paar groepsfoto’s, de meiden waren bedachten de ene na de andere pose. Daarna hebben we van iedereen een individuele foto gemaakt. En van de jarige job nog een extra foto met haar kleine zusje.

Na de fotoshoot kregen de lijstjes hun finishing touch. Ze zijn allemaal super leuk geworden! 

Eenmaal thuisgekomen kon ik niet wachten om de foto’s op de computer te zetten en te gaan bewerken. Voor alle meiden heb ik een individuele foto bewerkt en laten afdrukken. Tijdens het feestje hadden ze zelf aangegeven of ze de foto in kleur of zwart/wit wilden. De meeste lijstjes waren versierd als staande lijstjes en eentje liggend. 

 

De foto’s heb ik laten afdrukken bij de professionele vakcentrale waar ik alle foto’s en canvassen laat afdrukken. Dat duurt een paar daagjes. Van de ene kant jammer want het is natuurlijk het leukste als ze het lijstje met foto meteen mee naar huis kunnen nemen. Maar de kwaliteit van de afdruk is zoveel beter dan je zelf kunt printen of dan een snelservice kan bieden, dat ik het zeker de moeite waard vind om toch daarop te wachten. En het heeft ook wel z’n charme om vol spanning te mogen wachten op het eindresultaat 😉

Vind jij het ook leuk om een fotoshoot te doen en lijstjes te versieren op je kinderfeestje? Hier vind je meer informatie: https://www.capturedbykarin.nl/feestjes/, maar je kunt ook altijd even contact met me opnemen om te brainstormen over de mogelijkheden. Voor jongens kunnen we een stoere draai eraan geven. Je kunt me bereiken via: 06-52592046 of karinlemmens@hotmail.com