Onze fotoshoot

In ons gezin maak ik de meeste foto’s. En ik maak heel veel foto’s omdat ik het belangrijk vind om de herinneringen vast te leggen. Als ik later de foto’s terug kijk, dan komen de herinneringen aan dat moment of die dag vanzelf naar boven. Maar omdat ik de foto’s maak, sta ik zelf bijna nooit op de foto. Van de ene kant vind ik dat prima, ik sta niet graag op de foto maar maak ze liever. Maar soms is het ook heel jammer. Dus laatst heb ik maar de stoute schoenen aangetrokken en een shoot geboekt voor ons gezin.

Ons gezin

Op een frisse, maar droge zondag hadden we afgesproken in Rosmalen bij Iris van Iris Wuijster fotografie. Ik heb zelf bij Iris de playful heart workshop gevolgd en vond het super leuk om dit ook een keer zelf te ervaren. Doordat je samen met de playful heart spelletjes bezig bent, ben je helemaal niet bezig met het maken van de foto’s en zijn ze lekker spontaan en speels.

Maud

Fleur

Een aantal foto’s heb ik meteen laten afdrukken. Ik heb zelf helemaal fan van de foto’s op polystyreen. Deze kunnen zo blijven staan en staan bij ons de kast en bij de meiden op de vensterbank en hun nachtkastje. We hebben voor hen allebei een foto met mama en eentje met papa laten afdrukken, zodat ze altijd zien hoeveel we van hen houden.

Samen

En natuurlijk mochten we ook nog even samen op de foto. Deze staat ook afgedrukt bij ons meiden op de slaapkamer. En als laatste hebben we ook nog individuele foto’s gemaakt. Ik had eerst de neiging om te zeggen ‘laat maar, dat hoeft niet’. Maar ik ben nu wel heel blij dat we het toch gedaan hebben. Deze foto’s staan op mijn homepage en de pagina over mij

Mijn goede voornemen is om toch wat vaker voor de camera te gaan staan en om ook wat vaker een gezinsshoot te doen. Wat het was niet alleen heel gezellig om samen te doen, we hebben ook hele mooie herinneringen gemaakt