Playful heart: een geweldige methode om foto’s te maken van gezinnen en kinderen. Ik heb de Playful heart workshop voor de zomervakantie mogen volgen bij Iris Wuijster in Rosmalen. Het was een geweldige workshop en ik heb ontzettend veel geleerd!

We begonnen de dag bij Iris thuis met theorie en heel veel voorbeelden. We waren met 6 cursisten, allemaal leuke dames, dus de sfeer zat er meteen goed in. Na de theorie volgde een lekkere lunch en daarna was het tijd voor de fotoshoot. 

Voor het gezin was het vast een bijzondere ervaring om 7 fotografen voor hun neus te hebben staan. 

Iris was uiteraard de hoofdfotograaf, we konden meekijken hoe zij een playful heart fotoshoot aanpakt, maar er was ook genoeg ruimte om zelf foto’s te maken. We waren terechtgekomen op een mooie locatie in Rosmalen, met een aantal mooie schaduwplekjes, want het was een warme dag. Voor voorbijgangers zal het een mooi schouwspel geweest zijn, allemaal fotografen op een rijtje.

Bij de playful heart methode speel je een aantal spelletjes om zo mooie, spontane en lieve foto’s te krijgen. De fotoshoot wordt een feestje en dat zie je terug op de foto’s. Tijdens de workshop heeft Iris een aantal spelletjes gedemonstreerd, maar ik heb ook de ‘Playful heart essential set’, deze staat vol met leuke spelletjes die geschikt zijn om tijdens een fotoshoot te doen.

Naast het spelen van spelletjes is er ook tijd om lekker te knuffelen. We creƫren mooie momentjes voor jullie gezin en leggen deze vast op de foto.

Om het meeste uit een playful heart fotoshoot te halen, heb ik een digitale vragenlijst gemaakt die ik je vanaf nu voor iedere fotoshoot stuur. Hierin staan een aantal vragen om jullie wat beter te leren kennen, zodat ik de spelletjes uit kan zoeken die het beste bij jullie gezin passen.

Ik ben zelf heel enthousiast over de playful heart methode en heb super veel zin om deze methode te gaan gebruiken. Ben jij ook enthousiast geworden en wil je graag een fotoshoot boeken? Bel me of stuur me een berichtje op 06-52592046 of info@capturedbykarin.nl.

Meer informatie over gezinsshoots staat bij de family/kidsshoot.