Captured by Karin
per 20 mei 2018

Bij het boeken van een fotoshoot bij Captured by Karin ga je akkoord met de algemene voorwaarden zoals hieronder beschreven.

Algemeen

De foto’s op www.capturedbykarin.nl mogen alleen gebruikt worden door Karin Lemmens. Bezoekers van de website kunnen de foto’s wel bekijken, maar mogen deze niet gebruiken.

Captured by Karin is niet aansprakelijk voor materiële of immateriële schade tijdens een fotoreportage op locatie of in de studio.

Captured by Karin is niet aansprakelijk voor het leveren van een minder uitgebreide galerij of minder goede foto’s door onvoorziene omstandigheden die buiten invloed van de fotograaf vallen (zoals het niet opvolgen van instructies, personen die niet mee willen werken, weersomstandigheden e.d.).

Captured by Karin is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van afdrukken, wanddecoratie, e.d. die elders besteld worden.

Het is niet toegestaan om tijdens de reportage opnames te maken of te fotograferen met een eigen camera of telefoon.

Auteursrechten

Het auteursrecht van de foto’s ligt bij Captured by Karin.

Captured by Karin bewerkt de foto’s zorgvuldig. Het is niet toegestaan om de foto’s zelf te bewerken. De geleverde foto’s mogen online gebruikt worden met vermelding van ‘Deze foto is gemaakt door Captured by Karin’ of een verwijzing naar ‘www.capturedbykarin.nl’.

De geleverde foto’s mogen onbeperkt privé gebruikt worden. Neem contact op met Captured by Karin als je de bestanden wilt gebruiken voor commerciële of non-profit doeleinden of als je de foto’s wilt insturen voor fotowedstrijden.

Vergoeding

Alle prijzen zijn in euro’s.

Betaling geschiedt conform de factuur, binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur. Foto’s worden pas na ontvangst van de betaling toegestuurd.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren kan alleen schriftelijk of per email.

Annuleren van een fotoreportage kan alleen met geldige reden, te beoordelen door Captured by Karin.

Voor annulering zonder geldige reden worden de volgende kosten in rekening gebracht:

  • Tot een maand voor de reportage / uitgerekende datum wordt 10% van de kosten in rekening gebracht
  • Tussen een maand 2 weken tot de reportage / uitgerekende datum wordt 25% van de kosten in rekening gebracht
  • Tussen 2 weken en 48 uur voor de reportage / uitgerekende datum wordt 50% van de kosten in rekening gebracht
  • Minder dan 48 uur voor de reportage wordt 75% van de kosten in rekening gebracht

Geldige redenen voor annulering zijn ernstige ziekte of overlijden van naaste familieleden etc.

Captured by Karin kan de fotoreportage met een geldige reden annuleren. Captured by Karin zal altijd haar uiterste best doen om de gemaakte afspraken na te komen of voor vervanging te zorgen, maar is niet verplicht hiertoe.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar.

Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld  en kunnen niet geretourneerd worden. Het is wel mogelijk om de cadeaubon te ruilen voor een andere reportage van dezelfde prijs of te upgraden met bijbetaling van het prijsverschil.

Cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig na de uitgiftedatum op de cadeaubon, tenzij anders overeengekomen.

Reportages vinden plaats op basis van beschikbaarheid, neem op tijd contact op met Captured by Karin om een reportage in te plannen / tijd voor een fresh 48 of newbornshoot te reserveren.

Privacy

Zie privacyverklaring.