Newbornshoot

Kiekeboe

Het eerste jaar van je kindje is een hele bijzondere periode. Je kindje leert ontzettend veel in het eerste jaar. De ontwikkeling gaat razendsnel, van hulpeloos babytje tot eigenwijze dreumes met een sterk eigen willetje. De tijd vliegt voorbij. Het liefst zou je af en toe de tijd stop willen zetten, om volop te kunnen genieten van het moment. Nog even kroelen, de geur van je pasgeboren kindje opsnuiven en de herinneringen vasthouden.

Milestones

Met een milestone pakket zien we elkaar tijdens het eerste levensjaar van je kindje een paar keer. We leggen de momenten vast tijdens de milestone sessies en maken zo mooie herinneringen voor later. Afhankelijk van het pakket spreken we 3 of 4 keer af voor een fotoshoot. Bij het pakket van 4 milestones, beginnen we met een newbornshoot. Deze doen we als je kindje tussen de 10 en 21 dagen oud is. Je kunt ervoor kiezen om de newbornsessie in onze thuisstudio in Maasbracht te doen of bij jullie thuis. 

Stralende lach in de camera

De volgende milestone die we samen vastleggen is tijdens ‘tummy time’, als je kindje goed zijn hoofdje goed recht kan houden als hij op zijn buikje ligt. We variëren in houdingen en poses, foto’s op de buik, maar ook op de rug en eventueel met oudere broers/zussen of papa en mama samen. Meestal doen we de ‘tummy time’ sessie als je kindje een maand of 5 oud is, maar eerder of later kan uiteraard ook.

Daarna volgt de ‘sitter sessie’. Een ‘sitter sessie’ doen we als je kindje goed zelfstandig kan zitten. Dit is meestal als je kindje een maand of 8 is, maar dat varieert sterk. Als de ‘sitter sessie’ snel op de ‘tummy time’ volgt, dan kunnen we deze uiteraard ook wat later doen.

Cake smash

We sluiten de milestone sessies af met een cake smash. De cake smash doen we over het algemeen rond de 10/11 maanden, zodat je de foto’s ook kunt gebruiken voor de uitnodingen voor het eerste verjaardagsfeestje. 

De ‘tummy time’, ‘sitter sessie’ en ‘cake smash’ vinden plaats in onze thuisstudio in Maasbracht. Als het weer het toelaat is het ook mogelijk om deze sessies te verplaatsen naar een mooie buitenlocatie in de buurt van Maasbracht.

Album

Tijdens de milestone sessie hebben we mooie herinneringen gemaakt en vastgelegd. Deze worden bewaard in een mooi foto album van 30×20 cm. Na iedere fotoshoot maak ik een selectie van de mooiste foto’s en deze zet ik in een galerij. Je kunt uit deze galerij voor iedere sessie je 20 favoriete foto’s kiezen. Deze foto’s bewerk ik zorgvuldig na en die zet ik in het foto album. Aan het eind van het milestone pakket wordt het album met alle foto’s gedrukt bij een professionele centrale en krijg je deze thuisgestuurd. De foto’s die in het album worden opgenomen krijg je ook digitaal toegestuurd.

Prijzen

Na iedere fotoshoot worden de foto’s in het album gezet en dit blijft bij ‘Captured by Karin’ opgeslagen. Na de laatste fotoshoot wordt het album afgerond en gedrukt bij een professionele centrale en daarna krijg je het thuisgestuurd. Je krijgt de foto’s die gebruikt worden in het album ook digitaal toegestuurd nadat ze bewerkt zijn en in het concept album zijn opgenomen.

3 milestones
€400
 
Tummy time
Sitter sessie
Cake smash
 
Foto album van 30x20 cm met van iedere sessie 20 foto's naar keuze
4 milestones
€525
Newborn
Tummy time
Sitter sessie
Cake smash
 
Foto album van 30x20 cm met van iedere sessie 20 foto's naar keuze

 

Zusjes