Ik streef ernaar om van iedere fotoshoot een mooie en leuke ervaring te maken, met als resultaat een aantal mooie foto’s!

Een greep uit de reacties die ik per mail en WhatsApp heb gekregen:

        

 

Graag hoor ik hoe jullie de shoot ervaren hebben.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Captured by Karin
Average rating:  
 6 reviews
 by Bianca, Twan en Anneleine
Newborn shoot

We hebben in maart 2020 de Newbornshoot gehad, wat een mooie ervaring! Niet alleen de uitkomst, fantastische foto’s, maar ook de ervaring zelf is bijzonder om mee te maken. Karin ging enorm goed met Anneleine om, heel rustig en natuurlijk; van het inwikkelen tot aan andere posities; alles ging vlekkeloos en we hebben dan ook uit heel veel foto’s mogen kiezen. We hebben het volledige milestone pakket besteld en we kijken nu al uit naar de volgende sessie.

 by Karen Reinaerts
Model

Na een lange ziekenhuisopname van onze jongste dochter vroeg Karin ons om model te zijn. Ik wist niet wat ervan moest verwachten. Maar was gewoon erg leuk. Precies dat wat we nodig hadden op dat moment. Karin is de rust zelve en maakt fijn contact met kindjes. En is nog steeds erg creatief. Dat was ze vroeger al toen ze bij mij op de basisschool zat

 by taylor

Al vroeg in de ochtend had ik de mini fotoshoot. Helaas was het erg koud en zijn we binnen gebleven. Ik voelde me gelijk erg op mn gemak en het was een erg gezellige shoot met hele mooie fotos als uitkomst

 by Milou
Zwangerschapshoot

Al vroeg in de ochtend had ik een afspraak staan bij Karin voor een zwangerschapshoot. Ze heeft een paar prachtige jurken hiervoor. De foto's hebben we genomen in het bos, wat een geluk hebben we gehad met het weer! Karin stelde me al meteen vanaf het begin op mijn gemak, waardoor het poseren ook natuurlijk voelde. Ze gaf me tussendoor tips voor mijn houding en gezichtsuitdrukking. De prachtige rode jurk die aan had, kleurde mooi bij de omgeving in het bos en dus zijn de foto's ook prachtig geworden!
Karin bedankt.

 by Ellen Bansema-Pijls
Newborn shoot Thijmen

Karin kwam bij ons langs toen Thijmen 3 weekjes oud was. Het was een echte winterse dag maar gelukkig kon de shoot gewoon doorgaan.

Karin had ontzettend veel mooie en leuke accesoires meegenomen waarmee we een prachtige shoot gemaakt hebben.

Karin is erg betrokken en heel rustig en kalm voor de kinderen. Ze weet echt op welke manier ze kinderen maar ook babys moet benaderen en op hun gemak moet stellen. Het ging daardoor heel natuurlijk en het werd een hele pure en mooie fotoshoot. We hadden niet kunnen bedenken dat er zoveel mooie en prachtige fotos van al onze kinderen gemaakt zouden worden. Karin is echt een topper in het fotograferen van kinderen wat absoluut een uitdaging is, zeker als het er drie tegelijk zijn.
Bedankt Karin voor deze blijvende en tastbare herinnering aan deze mooie en bijzondere kraamtijd van Thijmen.

Groetjes

Ellen

 by Mirna van der Veen
Gezinsfoto's

HEPPIE verzorgt kinder- en gezinsvakanties voor elk kind en gezin dat gebaat is bij een weekje of weekend onbezorgd spelen en gezelligheid. Karin heeft tijdens zo'n gezinsvakantie van elk gezin een foto gemaakt. Die waren echt ongelooflijk mooi geworden. Het was zo niet alleen ontroerend om te zien hoe blij de gezinnen met de foto's waren, maar vooral ook hoe prachtig hen zich van hun mooiste, prachtige kanten wist vast te leggen. De gezinnen straalden. Op de foto en om de foto. Nogmaals bedankt Karin!