Prijzen

Bij ieder pakket kun je een aantal foto’s uit de galerij kiezen. Natuurlijk kun je ook altijd foto’s laten afdrukken, albums, wanddecoratie of houtblokken bestellen of extra digitale foto’s. Ik laat foto’s, albums, wanddecoratie en houtblokken bij professionele vakcentrales maken. Deze heb ik zorgvuldig geselecteerd en leveren topkwaliteit.

Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. Ophalen in Maasbracht is ook mogelijk, maar alleen op afspraak.

Cadeaubon

Wil je een origineel cadeau geven? Doe dan een fotoshoot cadeau. Voor alle fotoshoots kun je een cadeaubon bestellen. Als een volledige fotoshoot boven budget is, dan kun je ook een cadeaubon voor een bepaald bedrag of voor een wanddecoratie of houtblok bestellen. Neem even contact op om samen te brainstormen over de mogelijkheden.

Cadeaubonnen tot €75 krijg je in een eenvoudige cadeauverpakking, cadeaubonnen vanaf €75 krijg je mooi ingepakt in een doosje.

Digitale foto’s

Foto afdrukken

Foto’s kunnen afgedrukt worden op glanzend en mat papier. Standaard worden foto’s op mat papier afgedrukt. Geef het bij je bestelling door als je liever glanzend papier wilt. Mat papier is minder gevoelig voor vingerafdrukken, weerspiegelt iets minder. Bovendien kan de glanscoating na verloop van tijd aan het glas kan blijven plakken als je de foto inlijst.

Bij de uitdeelsets wordt 1 foto op de diverse formaten afgedrukt. Ideaal voor in vriendenboekjes of op uit te delen aan opa’s en oma’s.

Foto afdrukken op foamex

Foto’s kunnen afgedrukt worden op glanzend en mat papier. Standaard worden foto’s op mat papier afgedrukt. Geef het bij je bestelling door als je liever glanzend papier wilt. Mat papier is minder gevoelig voor vingerafdrukken, weerspiegelt iets minder. De foto wordt verlijmd op een plaat van foamex voor extra stevigheid. In van plaats van foamex is het ook mogelijk om voor verlijming op karton te kiezen.

Foto op foamex

Foto op foamex, mooi om neer te zetten

 

 

 

 

 

 

 

Albums

De kleine albums worden standaard geleverd met een effen linnen cover. Het album van 20×30 wordt geleverd met een foto cover.  Afwijkende maten en covers zijn ook mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Mini album van 15×15 cm

Linnen cover in diverse kleuren

Flat-lay pagina’s

 

 

 

 

 

 

Pronkboekje

Het pronkboekje is een vouwboekje van 10×10 cm met een kartonnen omslag. Een pronkboekje is een mooi cadeautje voor bijvoorbeeld opa en oma. Makkelijk om mee te nemen en ermee te pronken, maar ook ideaal om op de kast te zetten en er vaak naar te kijken

Pronkboekje

Pronkboekje met 6 foto’s

 

 

 

 

 

Sleutelhanger

Met een foto sleutelhanger heb je je favoriete foto van de fotoshoot altijd bij je. Net zoals het pronkboekje in de sleutelhanger een leuk cadeautje om weg te geven.

Sleutelhanger

Wanddecoratie art panel multi

Nieuw in het assortiment is het art panel multi. Het art panel multi is ideaal als je graag meer dan één foto aan de muur wilt hangen. Het art panel is een echt eye catcher. Bij ons hangt een art panel met 7 panelen aan de muur. Je mag altijd even langskomen om het art panel in het echt te bekijken.

Art panel met 7 panelen

Je kunt kiezen uit een art panel met 2, 3, 4, 5, 7 of 9 panelen. De panelen kunnen in 3 verschillende formaten geleverd worden. Er zijn verschillende layouts mogelijk. Wil je graag een art panel bestellen, dan kijken we samen welke layout het mooiste en het meest geschikt is.

Eyecatcher aan de muur

Wanddecoratie canvas

Hieronder staan de prijzen van een aantal veel voorkomende formaten canvas. Neem even contact op als je een formaat wilt dat er niet tussen staat, dan kijk ik na wat de prijs hiervan is. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Wanddecoratie dibond

Bij de dibond wordt de foto afgedrukt op speciaal fotopapier en verlijmd op het dibond. Dit bestaat uit 2 dunnen lage aluminium met een laag kunststof ertussen. Dit zorgt voor een strak uiterlijk en topkwaliteit. Je kunt tijdens de shoot een klein voorbeeld van het dibond zien. 

Hieronder staan de prijzen van een aantal veel voorkomende formaten dibond. Neem even contact op als je een formaat wilt dat er niet tussen staat, dan kijk ik na wat de prijs hiervan is. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Vivid color desk stand

De vivid color desk stand van Chromalux is de nieuwste High Definition print technologie voor metaal. Het is robuust, waterdicht en printvast. Je kunt kiezen voor de afwerkingen: glans, glans geborsteld, satijn en satijn geborsteld. De desk stand wordt geleverd met 2 subtiele bevestigingen. Hierdoor krijg je topkwaliteit met een strakke look.

  VividColor desk stand

VividColor desk stand, bevestiging