Het is alweer een tijdje geleden dat ik bij Sophia op bezoek was om haar newborn foto’s te maken. Sophia was precies 2 weken oud toen we de newbornshoot gepland hadden. En wat een engeltje was ze het. Met een volgeladen auto reed ik helemaal naar zuid Limburg. Ik moest de auto een stukje verderop parkeren, maar het was heerlijk weer, dus geen probleem. 

Newborn Sophia

De grote broers waren even met papa op stap, zodat we in alle rust konden beginnen met de foto’s van Sophia. Wat een lief en tevreden meisje was het. In de wrap viel ze heerlijk in slaap en af en toe zagen we een lief lachje verschijnen. Mooie dromen.

Lekker slapen

Afgelopen zomer heb ik een nieuwe macro lens gekocht. Ik ben heel blij met deze lens, zeker als we tijdens een newbornshoot mooie close up foto’s kunnen maken. Kijk eens naar die lieve lipjes

 

Nadat we de foto’s van Sophia alleen hadden gemaakt, hebben we papa een seintje gegeven om met de grote broers naar huis te komen. Wat een knappe grote broers, vol leven en energie. 

Heb jij ook interesse in een newbornshoot? Klik dan hier voor meer informatie over de fotoshoots: https://www.capturedbykarin.nl/fotoshoots/, om mijn portfolio van newbornshoots te bekijken https://www.capturedbykarin.nl/portfolio-newborn/, en voor meer informatie over de prijzen: https://www.capturedbykarin.nl/prijzen/.

Je kunt ook altijd contact met me opnemen voor meer informatie, om even te brainstormen over de mogelijkheden of een newbornshoot te reserveren. Je kunt al vroeg tijdens je zwangerschap een newbornshoot reserveren. Dan houd ik ruimte in mijn agenda rondom je uitgerekende datum. Zodra je kindje geboren is hebben we even contact om een datum te plannen.

Jullie zijn welkom in onze thuisstudio in Maasbracht, maar ik kom ook graag naar jullie toe. Vaak is dit het fijnste voor een newbornshoot, lekker in je eigen omgeving en je hoeft de deur niet uit. Ik reis door heel Limburg, maar ga ook de grens over naar Belgie, Duitsland of Brabant.