Kijk eens naar de prachtige meisje! Het is al een tijdje geleden dat ze bij mij in de thuisstudio is geweest, maar ze deed het ontzettend goed. In het begin was ze wakker er heel alert, maar ook heel tevreden. Wakkere newborns zijn meestal iets lastiger te fotograferen, maar als je dan hun blik vangt: Wow!

  

Nadat we de eerste foto’s hadden gemaakt, was het tijd voor een voedingspauze. Met een volle buik, in een lekker warme studio met white noise op de achtergrond is het heel moeilijk om wakker te blijven en heeft Nora heerlijk door de rest van de newbornsessie geslapen.

De ouders hebben een mooi mini-album gekregen met de foto’s van de newbornshoot.

           

Heb jij ook interesse in een newbornshoot? Klik dan hier voor meer informatie over de fotoshoots: https://www.capturedbykarin.nl/fotoshoots/, om mijn portfolio van newbornshoots te bekijken https://www.capturedbykarin.nl/portfolio-newborn/, en voor meer informatie over de prijzen: https://www.capturedbykarin.nl/prijzen/.

Je kunt ook altijd contact met me opnemen voor meer informatie, om even te brainstormen over de mogelijkheden of een newbornshoot te reserveren. Je kunt al vroeg tijdens je zwangerschap een newbornshoot reserveren. Dan houd ik ruimte in mijn agenda rondom je uitgerekende datum. Zodra je kindje geboren is hebben we even contact om een datum te plannen.

Jullie zijn welkom in onze thuisstudio in Maasbracht, maar ik kom ook graag naar jullie toe. Vaak is dit het fijnste voor een newbornshoot, lekker in je eigen omgeving en je hoeft de deur niet uit. Ik reis door heel Limburg, maar ga ook de grens over naar Belgie, Duitsland of Brabant.