Jools kwamen samen met haar grote broers en papa en mama naar onze thuisstudio in Maasbracht voor haar newbornshoot. Terwijl Jools lekker aan het drinken was, heb ik kennisgemaakt met de grote broers. Kijk eens wat een mooie ogen die heren hebben. 

 

   

 

 

De grote broers vonden de camera erg interessant. Maar het was zeker net zo leuk om tussendoor even de foto’s te bekijken. Het enthousiasme die oudere broers (en zusjes) meebrengen is geweldig. Al komt het ook regelmatig voor dat ze meer interesse hebben in rozijntjes of een filmpje op de telefoon, zeker als het leeftijdsverschil klein is. Gelukkig lukt het eigenlijk altijd wel om een mooie foto’s van de kinderen samen te krijgen. Al moet de trucendoos soms helemaal open. Voor deze 2 broers was dat niet nodig.

Jools vond het heerlijk om lekker ingewrapt te worden. Terwijl de jongens lekker speelden met de duplo en het keukentje, konden we mooie foto’s van Jools maken. 

Tussendoor kwamen de grote broers nog even naar hun kleine zusje kijken.

Wat een liefde

En uiteraard hebben we ook foto’s met papa en met mama gemaakt. En een foto van het hele gezin mag uiteraard ook niet ontbreken. 

 

 

 

Gezinsfoto mama

trotse papa en mama papa

Eskimo kusje 

Macro

Ik houd zelf altijd heel erg van detail opnames. Mijn macro lens is niet voor niets mijn favoriete lens. Kijk eens naar dat lieve mondje en die kleine teentjes. Het blijft iedere keer weer zo bijzonder om dit vast te mogen leggen. Over een paar jaar is het bijna niet meer voor te stellen hoe klein de teentjes ooit waren, hoe fijn de wimpertjes, hoe schattig dat mondje.

Lieve teentjes

Bij iedere fotoshoot bij mij krijg je de foto’s uit het pakket niet alleen digitaal toegestuurd, maar ook ‘echt’. Als een pronkboekje of als mini-album. Een pronkboekje zet je ergens neer en iedere keer als je erlangs loopt zie je de foto’s en kun je weer even denken aan de bijzondere eerste weken van je kindje. En de foto’s in een mini-album bekijk je veel vaker dan de foto’s die ergens op de computer staan. Ik hoor ook heel vaak dat mensen het mini-album klaar zetten om aan het kraambezoek te laten zien.

Wil jij ook graag een newbornshoot boeken? Kijk dan ook even op https://www.capturedbykarin.nl/newbornshoot/ voor meer informatie. Je kunt ook kiezen voor een combinatie van een zwangerschaps- en newbornshoot. Voor meer informatie of om een newbornshoot te reserveren kun je contact met me opnemen via info@capturedbykarin.nl of telefonisch of via WhatsApp op 06-52592046