Moederdag special

Ben je op zoek naar een origineel cadeautje voor moederdag? Bestel dan een cadeaubon voor de moederdag special fotoshoot.

 
In de meeste gezinnen maken de mama’s veel foto’s, maar staan ze er zelf bijna nooit op. Met de moederdag special maken we mooie foto’s van mama’s met hun kindjes, lekker buiten in de natuur. Samen mooie herinneringen maken!
 
Als je een cadeaubon besteld, krijg je deze in een mooie cadeauverpakking zodat je deze met moederdag kunt geven. Datum en tijd van de fotoshoot is in overleg. Dit spreken we na moederdag af. Natuurlijk kun je ook een cadeaubon bestellen om oma te verrassen met een leuke fotoshoot. 
 
Tijdens de shoot maken we mooie foto’s van mama met haar kind(eren), groot of klein. Ook kunnen we foto’s maken van de kinderen samen, van ieder kind alleen en van het hele gezin. Net wat mama graag wil.
 

 

Na de shoot maak ik een selectie van de mooiste foto’s. Deze zet ik in een galerij en die stuur ik je als contactblad via de mail toe.  Uit de galerij kies je je favoriete foto’s. Deze bewerk ik zorgvuldig na en krijg je vervolgens afgedrukt op 13×18 cm formaat. Bij de moederdag mini krijg je 3 foto’s, bij de moederdag maxi en mega krijg je in totaal 6 foto’s (5 foto’s op 13×18 cm formaat en 1 vergroting op 20×30 cm formaat). Bij de moederdag mega krijg je ook nog een mini album met de hele galerij (20-25 foto’s). Daarnaast krijg je de gekozen foto’s ook social media bestand. Dit is een digitale foto op lagere resolutie (72 dpi) en met watermerk. 
 

 

Uiteraard kun je bij ieder pakket ook extra foto’s bij bestellen. In de prijslijst zie je de verschillende mogelijkheden en prijzen.
 

Moederdag

Wil je graag mooie foto’s cadeau doen aan mama of oma voor moederdag? Dan heb ik nog een beperkt aantal plekjes vrij in april en begin mei.

 
Heb je nog vragen, wil je een fotoshoot boeken of een cadeaubon bestellen? Dan kun je mij bereiken via info@capturedbykarin.nl en via 06-52592046