Net voor de kerst kwamen Bo, Jim en Cato bij mij in de thuisstudio voor een kidsshoot, voor een mooie foto van dit drietal als cadeautje voor papa. Toen Cato een half jaartje was heb ik ze ook al een keer mogen fotograferen. Ik vind het altijd zo leuk om kinderen weer een keertje terug te zien. Wat waren ze alledrie gegroeid!

Bo is al een echte dame geworden. Eenmaal op school maken ze echt een transformatie door en worden ze meteen een stuk zelfstandiger en zelfredzamer. Zo mooi om dat te zien.

Jim was de eerste keer nog een heel verlegen jongetje die helemaal niks tegen me durfde te zeggen en het liefst de hele tijd zijn knuffel vasthield en nu was het een enorme charmeur. Klaar om ook binnenkort naar school te gaan.

En Cato is nog het meest gegroeid sinds haar newbornshoot. Ze ging lekker op onderzoek uit en genoot van de aandacht die ze van haar grote zus en broer kreeg. 

 

 

 

  

  

        

Heb jij ook interesse in een kidsshoot? Klik dan hier voor meer informatie over de fotoshoots: https://www.capturedbykarin.nl/fotoshoots/, om mijn portfolio van familyshoots te bekijkenhttps://www.capturedbykarin.nl/portfolio-kids/ . Voor meer informatie over mogelijkheden om extra foto’s te bestellen en de prijzen kun je hier terecht: https://www.capturedbykarin.nl/prijzen/ 

We kunnen een kidsshoot met kleine kinderen in onze thuisstudio in Maasbracht doen. Hier heb je keuze uit verschillende achtergronden. Of we gaan lekker naar buiten, zeker met grotere kinderen of een grotere groep is het fijner om buiten foto’s te maken. We variĆ«ren foto’s maken met kleine spelletjes en laten ze tussendoor eens lekker op en neer rennen. Als kinderen plezier hebben stralen ze, en dat wil je ook terug zien op de foto’s.