Grote zus met newborn broertje op schoot
Newborn Noah met zijn grote zus Mia

Een paar jaar geleden zag ik Mia voor het eerst, toen kwam ze als pasgeboren meisje voor haar newbornshoot. Nu kwam ze als grote zus met haar kleine broertje mee. Ik vind het altijd zo leuk om ‘mijn’ modelletjes weer terug te zien.

Grote zus bij bedje newborn broertje

Mia is een ontzettend lieve grote zus. Bij alle combinaties kwam ze wel even bij Noah kijken en kusjes geven. Dus we hebben ook veel foto’s van de kindjes samen kunnen maken.

En Noah zelf deed het ook geweldig. Hij sliep tijdens het grootste deel van de shoot als een roosje. Gelukkig deed hij ook een paar keer zijn oogjes open

newborn

Tijdens de newbornshoot kunnen oudere broertjes en zusjes lekker in een hoekje van de studio of op de gang spelen. Wij beginnen dan lekker met de shoot. Als we foto’s van de kleine in het bedje of een mandje gemaakt hebben, vragen we de grote broer of zus om even erbij te komen. Dan maken we een paar foto’s en dan kan grote broer/zus weer lekker gaan spelen. Op deze manier blijft het leuk en afwisselend.

slapende newborn

Soms heeft een grote broer/zus geen interesse in de kleine, maar vaak willen ze wel even een knuffeltje geven, even ruiken of mama hem wel goed gewassen heeft of een verstopt rozijntje pakken.

gezin

Tijdens de shoot maken we ook altijd foto’s van het hele gezin, van papa met de kleine, van mama met de kleine en als ze nog oudere broertjes en zusjes zijn ook van papa met de kindjes en mama met de kindjes. Zo is er genoeg te kiezen.

Meer informatie over de newbornshoot vind je hier. Je kunt tijdens je zwangerschap al contact opnemen om een newbornshoot te boeken. Ik noteer je uitgerekende datum in mijn agenda en zorg dat ik ruimte in mijn agenda vrijhoud om jullie shoot te doen.