Kijk eens wat een lief meisje. Kleine Gwen was al een paar weekjes oud toen ze in de studio kwam voor haar fotoshoot. Maar wat was ze een topmodel. Ze kwam slapend binnen en sliep tijdens het eerste deel van de shoot gewoon door. Gwen liet zich nog heerlijk opvouwen en hield haar voetje lekker vast. Ze zag er zo ontzettend schattig uit.

Het grootste deel van de newbornshoot heeft Gwen heerlijk geslapen. Toen ze wakker werd keek ze met haar prachtige ogen rond en keek ze me vol aan met haar doordringende blik. Prachtig! Ze heeft het haar ouders (en mij) erg moelijk gemaakt om een selectie te maken. Er zaten zoveel prachtige foto’s bij.

Gelukkig kunnen we een newbornshoot ook nog prima doen als een kindje al wat ouder is. Vaak zijn ze dan wel wakkerder en alerter dan als ze pas 2 weekjes oud zijn, maar daardoor lukt het meestal wel om ook een aantal foto’s met de oogjes open te maken. Pasgeboren kindjes kunnen nog niet veel zien, maar de grote, zwarte camera volgen ze vaak wel al omdat deze opvalt in de lichte ruimte.

Sommige ouders kiezen er zelfs bewust voor om een newbornshoot wat later doen omdat een kindje dan al meer ‘eigen’ is. Het kan allemaal. 

 

 

 

 

Als je een newbornshoot wilt doen, dan kun je tijdens je zwangerschap al contact met me opnemen. Dan zorg ik dat ik ruimte in mijn agenda reserveer in de periode na je uitgerekende datum. Als je kindje al geboren is, dan kun je uiteraard ook even contact opnemen. Meestal lukt het wel om op korte termijn iets in te plannen. Meer informatie over newbornshoots kun je hier vinden.