Een bijzonder manier om je zwangerschap vast te leggen is met een melkbad fotoshoot. Je stapt in een mooie, openvallende kanten jurk in een lekker warm bad met melkwit water en mooie bloemen.

Terwijl het bad volloopt beginnen we met een paar foto’s in de studio. Je partner mag dan natuurlijk ook mee op de foto, net zoals eventueel de grote broers/zussen. Nadat deze foto’s gemaakt zijn, kan de aanstaande papa even een rondje gaan wandelen, een boodschap doen of even met de andere kinderen naar een speeltuintje in de buurt en heb jij even een lekker relaxmomentje voor jezelf.

   

 

 

 

Terwijl je geniet van het warme water en contact maakt met jullie kindje in je buik, leg ik deze momenten vast. 

  

 

 Als het water afgekoeld is, dan kun je op je gemak en in alle privacy douchen en je weer aankleden. 

Na de shoot

Na afloop van de shoot maak ik een selectie van de mooiste foto’s. Deze stuur ik jullie door als contactblad en hiervan kun je je favoriete foto’s kiezen. De foto’s die jullie gekozen hebben bewerk ik zorgvuldig na.

Pronkboekje met 6 foto’s

Bij het basic pakket mag je 6 foto’s uit de galerij kiezen. Deze krijg je digitaal en in een pronkboekje. Bij het classic pakket mag je 10 foto’s uitkiezen, deze krijg je digitaal en in een pronkboekje. Bij het luxe pakket mag je 15 foto’s uitkiezen die je digitaal krijgt en in een mini album. Bij het superdeluxe pakket mag je 25 foto’s uit de galerij kiezen, deze foto’s krijg je digitaal en in een mini album. Daarnaast krijg je bij het superdeluxe pakket een vividcolor desk stand van 20×15 cm met je favoriete foto van de shoot.

Mini album

Een pronkboekje is een vouwboekje van 10×10 cm. Het mini album is een mooi album van 15×15 cm met max. 8 spreads. Het album is handgebonden met pvc tussenbladen van 0,5 mm en is layflat. Je kunt zelf de kleur van de linnen omslag kiezen. 

 

De vivid color desk stand van Chromalux is de nieuwste High Definition print technologie voor metaal. Het is robuust, waterdicht en printvast. De desk stand wordt geleverd met 2 subtiele bevestigingen. Hierdoor krijg je topkwaliteit met een strakke look. 

Prijzen

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten.