Op zoek naar een origineel cadeautje voor de feestdagen? Denk eens aan een cadeaubon voor een fotoshoot!

Voor een aanstaande mama en papa is een cadeaubon voor een newbornshoot een cadeau dat vast en zeker in de smaak valt. Je kunt kiezen uit een cadeaubon voor een volledige newbornshoot of voor een mini newbornshoot. Cadeaubonnen worden feestelijk verpakt, zodat het geven en ontvangen al een feestje is. Van de newbornshoot maken we een leuke en bijzondere ervaring en het mooiste cadeau is het eindresultaat: prachtige newbornfoto’s. Natuurlijk kunnen ook voor alle andere fotoshoots cadeaubonnen gemaakt worden.

Het is ook mogelijk om een fotoshoot te doen en het eindresultaat te laten afdrukken als cadeau. De mogelijkheden zijn eindeloos: canvas, hout, plexiglas. Ik heb voorbeelden van de verschillende mogelijke wanddecoraties in huis, zodat je tijdens de shoot kunt kijken wat je het mooiste vindt en wat het beste aan de muur zou passen. Houdt wel rekening met de tijd die nodig is om de foto’s te bewerken en de levertijd voor wanddecoratie. Neem gerust even contact op om te overleggen over de mogelijkheden en de tijdsplanning.

Wil je een cadeaubon aanschaffen? Dan kun je hier meer informatie vinden over de verschillende fotoshoots,en hier over de prijzen. Laat ook even weten voor welke gelegenheid je de cadeaubon aanschaft, dan houd ik rekening met het thema van de verpakking (Sinterklaas, kerst, verjaardag, babyshower, etc.).

Mijn portfolio van zwangerschapshoots, newbornshootskidsshoots en familyshoots kun je ook bekijken. Voor vragen, even samen brainstormen over de mogelijkheden of om een shoot te boeken kun je altijd contact met me opnemen via: 06-52592046 of info@capturedbykarin.nl.

Hopelijk tot gauw!